SJO Pekela 2000

1 week 4 dagen geleden

Eindelijk

SJO Pekela 2000

3 weken 4 dagen geleden

Vrijwilligers gezocht voor Pekela 2000. Met ingang van het nieuwe seizoen 2021/2022 zijn we op zoek naar een gastvrouw/heer voor 1 x in de 2 weken op de zaterdagmorgen. Als gastvrouw of gastheer ontvang je de scheidsrechters en tegenstanders van Pekela 2000, geeft ze uitleg, wijst ze de weg naar de kleedkamers en de velden en verzorgt vóór en ná de wedstrijden de koffie in de bestuurskamer. Lijkt het je leuk om deze functie te

SJO Pekela 2000

4 maanden 1 week geleden

Na weken van munten sparen bij de Poiesz te Nieuwe Pekela hebben wij een geweldig mooi bedrag mogen ontvangen.
Wij willen dan ook een ieder die ons geholpen heeft enorm bedanken !!

SJO Pekela 2000

5 maanden 3 weken geleden

Alle teams weer 2x de wei in om te trainen. Ook onze kabouters trainen weer in de buitenlucht. Wil jij aansluiten bij één van onze teams ? Kom dan vrijblijvend langs op de trainingsavond op het Burgemeester Boekhoven Sportpark in Nieuwe Pekela. Foto's zijn van de kaboutertraining van vanavond. Zij trainen op de donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Plezier staat bij ons boven alles!

SJO Pekela 2000

5 maanden 3 weken geleden

Onlangs heeft Sebastiaan Santing de opleiding Goalkeepercoach C positief afgrond. Deze opleiding werd georganiseerd vanuit de KNVB. Vanwege alle coronamaatregelen verliep het een beetje anders dan normaal. Maar gelukkig het papiertje is gehaald. Met deze opleiding werd hij voorbereid op het begeleiden en trainen van keepers bij teams Onder 8 tot en met Onder 15. Na het volgen van deze opleiding is hij in staat om op een hoger niveau jeugdkeepers te trainen en te

SJO Pekela 2000 is at Poiesz Nieuwe Pekela.

6 maanden 2 weken geleden

Koekiemonsters opgelet! Deze versgebakken cookies zijn monsterlijk lekker 😋🤩 Knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Je vindt ze op de bakkerij-afdeling bij de Poiesz !
Perfect om dit weekend van te genieten 😋
#jsapoiesz

SJO Pekela 2000

6 maanden 3 weken geleden

Heb jij al muntjes gespaard? Deze week weer aanbiedingen met extra munten.
Spaarsprinter (15 munten) deze week vier heerlijke gevulde koeken voor twee euro!

SJO Pekela 2000

6 maanden 3 weken geleden

De spaarsprinter van deze week: Een zak Junami appelen à 1.5 kilo voor € 2.69. 🍎Daarnaast krijgt u ook nog eens 15 JSA munten! Pak dit voordeel en steun tegelijkertijd Sportclub Pekela 2000.

SJO Pekela 2000

6 maanden 4 weken geleden

Poiesz actie is begonnen !
Spaar jij munten voor onze vereniging ?.
Klik hier www.poiesz-supermarkten.nl/acties/jsa-aanbiedingen-verenigingen voor de aanbiedingen deze week die extra munten opleveren.
Alvast bedankt 👍

SJO Pekela 2000

7 maanden 6 dagen geleden

Vanwege het winterweer voorlopig geen trainingen.